2010. május 4., kedd

esküvőre...for a wedding

most először dolgoztam együtt egy menyasszonnyal a nagy napjára, ami egy újabb izgalmas és örömteli feladatnak bizonyult! Májusi esküvőjére Veronika a hajába és a cipőjére kért tőlem olyan virágokat, amik passzolnak a ruhájához.

ekrűszín, és fekete-ezüst virágból kicsi és nagyobb csattot készítettem a hajába:aztán vörös és fekete-ezüst díszeket a cipőire:ők a vörösek, már a helyükön:ők pedig a feketés-ezüstösek:*remélem imádni fog majd végigsétálni a templomban és éjszakákon át táncolni ezekben a szépségekben!

It was my first time working together with a bride for her big day(s), and it was a truly fun task for me. Veronika asked me to make ecru and black&silver flower pins for her hair, in two sizes which would go with her two dresses. And then I made crimson and black&silver flowers to go with her two pairs of shoes. I hope she'll love walking down the aisle and dancing the night away in these beauties!
Pin It

8 megjegyzés:

 1. nagyon szépek! biztosan gyönyörű lesz a nagy napon!!!

  VálaszTörlés
 2. WOW! So exciting! BEAUTIFUL accessories!

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörűek!!!

  VálaszTörlés
 4. Szia Sári!

  Ha ezt két évvel ezelőtt alkotod! :D Na, de majd kitalálok valamit, amivel pótolható ez az esküvői elmaradás ;)
  Lesznek majd képek a menyasszonyról is teljes díszben?
  p.

  VálaszTörlés
 5. :) igen Eszter, az a vicces, hogy amióta belekezdtem ebbe, egy közeli esküvő sem volt, most a babák jönnek sorban, úgyhogy anya-lánya projekt lesz a következő azt hiszem :) amúgy meg lesznek képek, ha minden igaz, én is kíváncsi vagyok! pusz

  VálaszTörlés