2010. június 24., csütörtök

esernyő reinkarnáció... umbrella reincarnation

vannak olyan tárgyak, amik évekig elkísérik az embert, és ilyen például egy jó esernyő is. az utóbbi esős időben rengeteg gazdátlan, törött ernyőt láttam a városban szanaszét dobálva, és megint eszembe jutott az a bizonyos "esernyőből kitűző" projekt, amiről írtam már egyszer. akkor szentimentális mozgatórugója volt a dolognak, nagymamám régi esernyőjét akartam átmenteni a jelenbe...most inkább környezettudatos a felhang, Orsi barátnőm monszun-gyepálta fekete esernyőjéből lett ez a virág. az ötlettel benevezek egy recycling pályázatra amúgy, ja és ha van törött, ámde rakosgatott ernyőtök, szívesen csinálok belőle kitűzőt nektek! :)


 
there are objects in our lives which accompany us for years, a good umbrella is such an object. in these recent rainy times I've seen lots of discarded, broken umbrellas scattered around town, and once again the "brooch from an umbrella" project which I've written about came to my mind. at the time I was motivated by sentimental feelings, I wanted to rescue my grandma's old umbrella into my life, now it's more of an environmental consideration. I made this flower from my friend Orsi's black monsoon-ridden umbrella. I'm going to enter a recycling competition with this idea, oh yeah and if you have any old umbrellas lying around, I'd happily make a brooch for you out of them! :)
Pin It

7 megjegyzés:

 1. Tetszik! :) Az ötlet is, és a kivitelezés is. Tök jó, hogy színes a közepe! :)

  VálaszTörlés
 2. Great idea! And ecologic! AND beautiful! :)

  I like the sketch/drawing aswell!

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű ez a virág! Annyira jó a sok-sok szín a közepén...! :-)

  VálaszTörlés
 4. de jó, de jó! pont most ment tönkre a fekete ernyőm, ez milyen jó lenne belőle... lehet, hogy elviszem majd az ernyőm Vionak, mert megyek valamikor a LoveBugVintage-be, és akkor odaadhatná Neked... ugye? :))
  xoxo

  VálaszTörlés
 5. :) persze! sőt, ha megbeszéljük, felugrok akkor én is hozzá, és odaadhatod egyből nekem! :)

  VálaszTörlés
 6. szuper, írok majd, amikor megyek- szerintem legkorábban e hét pénteken délután, ha az Neked is jó! :)

  VálaszTörlés