2010. augusztus 27., péntek

goubázunk!...we're going to gouba!

a nyugis augusztus helyett vasárnap ismét újítunk, hirtelen jött az ötlet, de nekivágunk a Goubának így a nyári szezon végén! A Gozsdu Bazárban ugyanis ezen a vasárnapon XXL-es vásár lesz a Zsidó Nyári Fesztivál alkalmából, és a design tárgyak mellett lesz sóletfőző verseny, könyvvásár, élőzene és gyerekprogramok is! LovebugVintage-es Vivi barátnőmmel szeretettel várunk titeket (már korábban kint vásározóktól pedig tippeket is szívesen fogadunk! :)


we'll be at Gozsdu Bazaar this Sunday where there will be an extra large design market thanks to the Jewish Summer Festival. Drop by if you're around! :)
Pin It

2 megjegyzés:

  1. Ami még eszembe jutott a Gozsduval kapcsolatban: fogalmam nincs, ez most hogy lesz, mivel 9-ig lesztek kint... de lehet, hogy ha van egy kisebb asztali lámpa, azt érdemes kivinni. Mi először az árkádok alatt kaptunk helyet, ott annyira félhomály volt, hogy nappal is jól jött volna az a lámpa. Legutóbb nyitott részen voltunk, de 8-ra már összepakoltunk mert semmi fény nem volt, az udvar alap világítása kevés a vásárhoz.
    Kíváncsi vagyok, nektek milyen napotok lesz kint! :-)

    VálaszTörlés
  2. Milyen volt?? Engem is érdekelnének a tapasztalatok!:-))

    VálaszTörlés