2010. október 19., kedd

a nyertes és a strucc...the winner and the ostrich


kicsit csendesebb időszak volt itt a blogon, de pont azért, mert az élet pörög ezerrel!most viszont mesélek és mutatok nektek egy keveset, na és megmagyarázom a bejegyzés címét is...
egyrészt megvan a Facebook játékos nyertesünk, aki nem más, mint Gampe Nóra-gratulálok!aztán volt egy izgalmas rendelésem is, egy idősebb hölgy számára készítettem esküvői strucctollas-fátylas-virágos fejdíszt ekrü színben- nagyon elegáns lett szerintem. idegenkedtem eddig a tollaktól, de szép lett az összhatás...
végezetül pedig hamarosan egy új üzletben is kaphatók lesznek az ékszereim és kiegészítőim, készülődik egy kézműves tanfolyam és új ékszerek is, részletek nemsokára!

it's been a little quiet here on the blog, but that' because life is busy! first of all we have a winner at the Facebook giveaway, congrats Nóri! Then I had an exciting order of a bridal hairpiece for a lady, I made an elegant hairpiece with a flower, birdcage veil and an ostrich plume in ivory- I think it turned out beautifully! Otherwise some other MIMÓZA news: my jewellery and accessories will soon be available at a new store, I'm preparing a crafts course and also some new designs, more updates soon!
Pin It

4 megjegyzés:

 1. Elképesztően szép és egyedi lett a toll miatt! :)

  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

  VálaszTörlés
 2. gratulálok, gyönyörű! jó hallani, hogy idős hölgyek is adnak magukra :) ha idős leszek, ilyesmikben fogok járni, meg kalapban és kesztyúben :)
  xoxo

  VálaszTörlés
 3. gyönyörű ez az ékszer! én is szívesen viselném :)))

  VálaszTörlés