2011. április 18., hétfő

hétfői tervek...monday plans

Vadjutka új rovatot indított "Hétfői Tervek" elnevezéssel, és úgy döntöttem, hogy csatalkozom én is felhívásához, összeszedem és megosztom a heti terveimet.


A hetem a szervezés és tervezés jegyében fog telni. Tegnap körvonalazódott egy nagyon izgalmas együttműködés, aminek még a nyár folyamán láthatjátok majd az eredményét, és egy másik projekt is heteken belül nyílvánossá válik! :)

Ráadásul Pécsre utazom, hogy Méhn Nikivel lefotózzuk a MIMÓZA Bridal kollekciót, szerintem szuperjól passzol Niki képi világa a kiegészítőimhez- már nagyon várom!

Ezenkívül pénteken ismét NYÍLT NAP-ot tartunk, ahova szeretettel várlak titeket!

Fotó: Méhn Niki

Vadjutka has launched a new series entitled "Monday Plans" on her blog, and I thought I'd join her in gathering my plans and sharing them.

My week is filled with organization and planinng. Yesterday we finally outlined a really exciting collaboration, the results of which will be ready by the summer and another project will also be revelaed in a few weeks.

Moreover I'm travelling to Pécs, to shoot the MIMÓZA Bridal collection with Niki Méhn, I think her visual world suits the accessories beautifully, so I can't wait!


In addition, we're hosting an Open Day again on Friday, you're all more than welcome to come and drop by!
Pin It

3 megjegyzés:

 1. hú, ezek nagyon izgik!
  És Viki fotói tényleg nagyon szépek!

  VálaszTörlés
 2. Ó, csak ámulok! Remélem pénteken tudunk talizni, tervezem, hogy megyek ám! :)

  VálaszTörlés
 3. Érezd jól magad itt, Pécsen:)
  Viki fotói gyönyörűek, jól mennek majd a te csodáidhoz:)

  VálaszTörlés