2011. augusztus 2., kedd

Afrika kollekció...Africa collection

Hosszas érlelés után elkészült a négy szettből álló Afrika kapszula-kollekciómHa már szól a zene, mesélek egy kicsit a kollekcióról.

Úgy kezdődött, hogy vettem egy pár száz forintos rongyszőnyeget, hogy szétvagdossam, és megnézzem milyen anyagok vannak benne- éljen az újrahasznosítás újrahasznosítása! Aztán ahogy szétbomlott a szorosan összeszőtt anyagkupac, a sokszínű Afrika színei és hangulatai tárultak elém, és megszületett az ötlet, hogy négy témát körbejárva egy-egy kitűző-nyaklánc-karkötő szettet készítsek. El is kezdtem, és éreztem, hogy jó lesz, nagyon is jó, de mégsem jött az ihlet, és hosszú heteken át nyomasztóan az asztalomon hánykolódott az egész. Az utóbbi hetekben sok minden beindult, és a lendület hozta magával Afrikát is, úgyhogy lázas és ihletett munkával összeállt a 12 darab és a húgom segítségével elkészültek a hangulat-montázsok is. Sebesek a kezeim, de örülök, hogy kész: íme a szavanna, a dzsungel, a Szahara, és a maszáj harcosok világa, Mimóza feldolgozásban.

**********************************************************

SZAVANNA
A pázsitfüvekkel borított pusztaságok Afrika területének egyharmadát teszik ki.
A vándorló ragadozó és zsákmányállat csordákkal tarkított afrikai szavannák állatvilága a leggazdagabb a Földön. 


 Szavanna Szett
Virágkitűző & Nyaklánc & Karkötő
Mintás textilből, fémes-fa-és csiszolt kristály gyöngyökkel, jáspis gömbökkel, vintage aranyozott réz lánccal
Drapp, topáz, arany, és khaki árnyalatokbanThe first of the four themes I covered in my Africa-inspired capsule collection of sets is the savanna. Please press play, sit back and join me on this journey to the land of diversity.  The Savanna Set consists of a Flower Brooch & Necklace & Bracelet, and is made using sheer patterned  fabric, metal-wood- and faceted chrystal beads, jasper baubles, and vintage gold plated chain in topaz, gold and khaki tones. Pin It

2 megjegyzés:

  1. Húú, de szuper!!
    Nagyon jól eltaláltad a hangulatot!
    Kíváncsian várom a többit is!!!!
    Nagyon ügyes vagy!!!!!!!! :)

    VálaszTörlés