2011. augusztus 1., hétfő

az ősz színei...the colours of autumn

Ha már ilyen őszies ez a nyár, tekintsünk előre és nézzük meg, hogy mik lesznek ősszel a kedvenc színeink! A Pantone előrejelzése szerint a 2011-es őszi szezon színei a Sensible and Spirited, vagyis "józan és élénk" hívószavak köré rendeződnek. A közlemény szerint a trend színek a nagy mestereket és a régi Hollywood szépia tónusait, illetve a kínai opera világát, valamint a városi és vidéki látképek sokszínűségét idézik. 2011 őszén a tervezők nagy figyelmet fordítanak a textúrákra, a kontrasztokra és a színek összhatására, és bátran párosítják  a férfi öltözékeket nőies csavarokkal, a meleg tónusú mintákat a hűvös metálos színekkel, melyek ötvözik a régi és új hatásokat, és így hoznak létre egy érdekes színegyensúlyt.

Bambusz, Izzó Parázs, Lonc, Lángvirág, Cédrus, Mély Récekék, Kávé Likőr, Nugát, Csendes Orhídea, Kőbánya

Melyiket várjátok?

The Pantone colours for Fall 2011: Bamboo, Emberglow, Honeysuckle, Phlox, Cedar, Deep Teal, Cofee Liqueur, Nougat, Orchid Hush, Quarry

Which are you looking forward to?
Pin It

2 megjegyzés:

  1. Fura, hogy nem látom a borvöröset - pedig tele vannak már a boltok ilyen színű cuccokkal. Ezt várom a leginkább, de az acélkékes is nagyon jó!

    VálaszTörlés